Het  verhaal achter de Verwenboetiek

Graag stel ik mezelf en mijn zaak eventjes voor!

Mijn naam is Amy mama van 2 (b)engeltjes Louïc & Alizée en ben ondertussen al 12 jaar eigenares van schoonheidssalon De Verwenboetiek!

't is te zeggen tot 2018 was de naam van mijn salon 't Spiegelken. Ik nam de zaak over in 2010 van mijn toenmalige "bazin" en wou ook de naam behouden.

Ik had dus eigenlijk een klein sprongetje voor want het salon draaide al goed en er waren veel vaste klanten, alleen moest ik mezelf op die moment toch gaan bewijzen dat het mij op 19-jarige leeftijd ook ging lukken dit zo te houden... Ik vloog er met veel enthousiasme en goede moed in. Ik zag soms zwarte sneeuw en ik heb enorm moeten knokken om er te komen en vooral zeer lange dagen moeten werken om er soms te geraken. Man man, wat had ik dit toch wat onderschat... Eerlijk gezegd, zonder de steun van mijn ventje  had ik dit avontuur al lang opgegeven. Want ja een avontuur kan je het wel noemen, zo jong en onbezonnen aan iets beginnen en eigenlijk niet weten waar je zal eindigen. Maar kijk eind goed al goed, nu zijn we al ruim 11 jaar verder en het is me gelukt, mijn zaak (goed!) draaiende te houden.

Na 8 jaar hebben we besloten om aan een nieuw project te bouwen en dat werd ons huis met daar mijn salon vlak aan gebouwd. In mei bevind het salon zich al 3 jaar op onze nieuwe locatie in de Dorpvaart 42a te Moerbeke. Sindsdien kozen we voor de naam

De Verwenboetiek. Toen al had ik de kriebels in mij om ooit dus iets te gaan doen met kleding en accessoires, vandaar de naam ook boetiek... Door corona zijn die plannen sneller werkelijkheid geworden dan voorzien. Maar wat ben ik blij dat ik nu de combinatie zal kunnen doen van zowel mijn salon als een kledingwinkeltje.

Sinds we op onze huidige locatie gevestigd zijn is ons salon enorm gegroeid. We bieden dan ook een ruime waaier aan schoonheidsbehandelingen aan. Hier bij ons kan je terecht voor alle soorten verwennerijen zoals gelaatsverzorging, massage, ontharing, suikerontharing, medische of spa pedicure, gelnagels, manicure, make-up, wimperlifts, spraytan en sindskort doen wij ook zelf de definitieve laserontharing!

Ook voor permanente make-up ben je hier aan het juiste adres, hier voor werken we samen met Evelyne van Nouveaux Contours. Zij is master specialist in alles wat met pigmentatie te maken heeft.

Laten we ons team eens kort voorstellen:

Axelle sindskort mama geworden werkt hier 2.5 jaar en doet vooral hier de gelnagels, gellaks, manicures en medische pedicures.

Hannah werkt hier sinds vorige zomer en doet eigenlijk alle schoonheidsverzorgingen die we in ons salon aanbieden. Bij haar kan je dus voor heel uiteenlopende behandelingen terecht. Van een deugddoende massage tot een tiptop mooi verzorgde make-up en tot een perfect gelaserde bikinilijn. Ze is heel perfectionistisch en maakt graag van alles haar werk ze is dus een gepassioneerde allround schoonheidsspecialiste.

Felien heeft zelf een schoonheidssalon maar werkt 2 dagen per week in ons salon. Zij heeft graag wat afwisseling en werkt graag samen onder collega's. Felien doet hier hoofdzakelijk de suikerontharingen, spa en medische pedicures en de gelaatsverzorgingen. Felien is een echte krak in haar vak!

Amy is een allround schoonheidsspecialiste die zich blijft bijscholen. Bij mij kunnen jullie voor elke behandeling terecht. Steeds met oog op het beste resultaat, rekeninghoudend met jullie wensen zal ik mijn behandelingen uitvoeren. Ik zal jullie tijd hier zo kwaliteitsvol steeds met een gezellige babbel proberen in te vullen zodat het aanvoelt als een echt compleet ME-TIME moment. Rust en ontspanning vind ik heel erg belangrijk. Iemand zich op haar/zijn gemak laten voelen hoort gewoon bij onze job.

Ons schoonheidsinstituut bestaat ondertussen 12 jaar. Jullie verwennen met alle mogelijke beautyskills deden we al maar nu maken we het geheel graag af door jullie ook te verwennen met een toffe outfit en leuke accessoire uit onze "boetiek"

Binnenkort volgt de opening van de uitbreiding van de zaak. Zo zal er enerzijds een compleet ingerichte kledingwinkel komen en anderzijds een nog sfeervoller schoonheidssalon.

Ik zelf heb dan ook de keuze gemaakt om iets minder uren in het salon te werken en me meer op de kledingwinkel te gaan richten. Ik zal nog steeds jullie schoonheidsspecialiste zijn maar dus ook jullie personal shopper als jullie dat wensen. Samen met Hannah, Axelle en Felien zullen jullie zich hier nog steeds in gouden handen kunnen laten vertoeven!

Welkom in onze Verwenboetiek!