Het  verhaal achter de Verwenboetiek

Graag stel ik mezelf en mijn zaak eventjes voor!

Mijn naam is Amy mama van 2 (b)engeltjes Louïc & Alizée en ben ondertussen al 11 jaar eigenares van schoonheidssalon De Verwenboetiek!

't is te zeggen tot 2018 was de naam van mijn salon 't Spiegelken. Ik nam de zaak over in 2010 van mijn toenmalige "bazin" en wou ook de naam behouden.

Ik had dus eigenlijk een klein sprongetje voor want het salon draaide al goed en er waren veel vaste klanten, alleen moest ik mezelf op die moment toch gaan bewijzen dat het mij op 19-jarige leeftijd ook ging lukken dit zo te houden... Ik vloog er met veel enthousiasme en goede moed in. Ik zag soms zwarte sneeuw en ik heb enorm moeten knokken om er te komen en vooral zeer lange dagen moeten werken om er soms te geraken. Man man, wat had ik dit toch wat onderschat... Eerlijk gezegd, zonder de steun van mijn ventje  had ik dit avontuur al lang opgegeven. Want ja een avontuur kan je het wel noemen, zo jong en onbezonnen aan iets beginnen en eigenlijk niet weten waar je zal eindigen. Maar kijk eind goed al goed, nu zijn we al ruim 11 jaar verder en het is me gelukt, mijn zaak (goed!) draaiende te houden.

Na 8 jaar hebben we besloten om aan een nieuw project te bouwen en dat werd ons huis met daar mijn salon vlak aan gebouwd. In mei bevind het salon zich al 3 jaar op onze nieuwe locatie in de Dorpvaart 42a te Moerbeke. Sindsdien kozen we voor de naam

De Verwenboetiek. Toen al had ik de kriebels in mij om ooit dus iets te gaan doen met kleding en accessoires, vandaar de naam ook boetiek... Door corona zijn die plannen sneller werkelijkheid geworden dan voorzien. Maar wat ben ik blij dat ik nu de combinatie zal kunnen doen van zowel mijn salon als een kledingwinkeltje.

In mijn salon kan je terecht voor zeer uiteenlopende behandelingen. Sinds de komst van mijn jongste dochter zijn er    2 collega's bijgekomen, namelijk Fien en Axelle. Fien verzorgt vooral de suikerontharingen en Axelle vooral de gelnagels/gellak en pedicures. Ikzelf doe deze verzorgingen ook maar daarnaast kan je bij mij vooral terecht voor de gelaatsverzorgingen, huidverbetering, massages, epilaties, make-up, spraytanning en lash lift.

Zó, dit is samengevat hoe de vork hier nu in de steel zit en hebben jullie wat meer info over het gezicht achter De Verwenboetiek.

_MG_7078.jpg
Screenshot_20210215-192159_Instagram.jpg
Axelle_edited.jpg
Amy
Axelle
Fien